Moje krmítko

Začíná zima. Kdo ví, jaká letos bude?  Je dobré se připravit na dny, kdy bude sněžit, mrznout a na keřích už nebudou žádné plody, kterými by mohli ptáčci zpěváčci zahnat hlad. 

Jak se připravit? Udělat krmítko a naučit už teď ptačí drobotinu, že právě na něm může najít něco k snědku. A když si připravíte krmítko před oknem nebo na jiném místě, kde můžete ptáky pozorovat, jistě budete mít i vy sami z jejich návštěv radost.

Zapojte se a pošlete nám kresbu nebo fotku vašeho krmítka, aby se mohli vašim nápadem nechat inspirovat i další. Přidejte, prosím, i popis, jak a z čeho jste  krmítko udělali, kde jste se vy sami inspirovali, kdo vám s výrobou pomáhal a podobně…

Budeme rádi, když nám budete postupně posílat i zprávy, co se na Vašem krmítku děje, kdo ho navštěvuje a co mají ptáci nejraději.

Každý z přispěvatelů dostane drobnou upomínku a také vylosujeme 3 z vás, kteří dostanou knihu „Kdyby zvířata mohla mluvit“.

Inspirace „Moje krmítko“ bude končit s koncem února 2016, ale psát můžete i později, vaše příspěvky zveřejníme ve stejnojmenné rubrice na tomto blogu.

Přeji vám krásné chvíle v zimní přírodě.

Broňa Hyvnarová

b.hyvnarova@seznam.cz

letáček ke stažení: krmítka

IMG_0156

3 thoughts on “Moje krmítko

  1. Fedex Shipping Stendra No Physician Approval Can Amoxicillin Be Taken When Expired Propecia O Pilexil viagra online Interaction Amoxicillin With Doxicillin Discount Clobetasol Medicine Tablets Over Night Propecia Rezeptfrei

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


šest + 8 =