Bylinky v kuchyni

Připravujete rádi jídla z ovoce a zeleniny? A zkoušíte také nové chutě a vůně? Tak potom jsou tyto nové jarní inspirace právě po vás. V rubrice „Bylinky v kuchyni“ budeme sbírat vaše zkušenosti a recepty jídel, ve kterých používáte volně rostoucí rostliny: černý bez, jitrocel, lesní jahody, kopřivy a další a další.

Posílejte vaše zkušenosti, nápady, recepty, fotografie nebo videa na toto téma do neděle 21. června 2015 na mailovou adresu b.hyvnarova@seznam.cz.

Vaše příspěvky budou zveřejněny tady na tomto blogu a 2 vylosovaní účastníci dostanou jednu ze čtyř knihu podle vlastního výběru:

– „Miniencyklopedie přírodní léčby“ od Igora Bukovského;

– „Zlaté ruce“ život lékaře Bena Carsona, který jako první od sebe úspěšně oddělil siamská dvojčata;

– „Směřovat výš“ kniha lékaře Bena Carsona o pspbním růstu;

– „Kdyby zvířata mohla mluvit“ kniha křesťanských autorů Gitt – Vanheiden o přírodě.

Všichni účastníci dostanou jako poděkování sešit se všemi zveřejněnými recepty.

Těšíme se na vaše nápady!

Obrázekp

5 thoughts on “Bylinky v kuchyni

  1. I’ve been using https://www.cornbreadhemp.com/products/blood-orange-thc-gummies-10mg through despite a while conditions, and they’ve sincerely been a game-changer looking for burden and sleep. The best part? No grogginess in the morning honourable a cool off, mellow perception rather than bed. Gain, they taste outstanding, opposite from some other supplements I’ve tried. I was skeptical at beginning, but after daily using them, I can indubitably translate they domestics with unwinding after a long day. If you’re looking representing a reasonable practice to deject without any preternatural side effects, CBD gummies are benefit trying. Honest pressurize sure you provoke a eminence trade name with third-party testing!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


5 − = jedna