Připravujete rádi jídla z ovoce a zeleniny? A zkoušíte také nové chutě a vůně? Tak potom jsou tyto nové jarní inspirace právě po vás. V rubrice „Bylinky v kuchyni“ budeme sbírat vaše zkušenosti a recepty jídel, ve kterých používáte volně rostoucí rostliny: černý bez, jitrocel, lesní jahody, kopřivy a další a další.
Posílejte vaše zkušenosti, nápady, recepty, fotografie nebo videa na toto téma do neděle 21. června 2015 na mailovou adresu b.hyvnarova@seznam.cz.
Vaše příspěvky budou zveřejněny tady na tomto blogu a 2 vylosovaní účastníci dostanou jednu ze čtyř knihu podle vlastního výběru:
– „Miniencyklopedie přírodní léčby“ od Igora Bukovského;
– „Zlaté ruce“ život lékaře Bena Carsona, který jako první od sebe úspěšně oddělil siamská dvojčata;
– „Směřovat výš“ kniha lékaře Bena Carsona o pspbním růstu;
– „Kdyby zvířata mohla mluvit“ kniha křesťanských autorů Gitt – Vanheiden o přírodě.
Všichni účastníci dostanou jako poděkování sešit se všemi zveřejněnými recepty.
Těšíme se na vaše nápady!
For me, your impressions and recipes for eating wild flowers are very useful for the accumulation of valuable experience.
isotretinoin 20mg cialis online Ordinare Viagra Online Ce Este Propecia
Propecia Infertilidad Mimonycin Online No Perscription Commander Misoprostol cheapest cialis Canadian Pharmacy Buy Online Ed Pills Cialis Ogni Due Giorni Vermox
모바일 운영체제를 양분하고 있는 안드로이드와 iOS 최적화는 기본입니다.