Bylinky v kuchyni

Připravujete rádi jídla z ovoce a zeleniny? A zkoušíte také nové chutě a vůně? Tak potom jsou tyto nové jarní inspirace právě po vás. V rubrice „Bylinky v kuchyni“ budeme sbírat vaše zkušenosti a recepty jídel, ve kterých používáte volně rostoucí rostliny: černý bez, jitrocel, lesní jahody, kopřivy a další a další.

Posílejte vaše zkušenosti, nápady, recepty, fotografie nebo videa na toto téma do neděle 21. června 2015 na mailovou adresu b.hyvnarova@seznam.cz.

Vaše příspěvky budou zveřejněny tady na tomto blogu a 2 vylosovaní účastníci dostanou jednu ze čtyř knihu podle vlastního výběru:

– „Miniencyklopedie přírodní léčby“ od Igora Bukovského;

– „Zlaté ruce“ život lékaře Bena Carsona, který jako první od sebe úspěšně oddělil siamská dvojčata;

– „Směřovat výš“ kniha lékaře Bena Carsona o pspbním růstu;

– „Kdyby zvířata mohla mluvit“ kniha křesťanských autorů Gitt – Vanheiden o přírodě.

Všichni účastníci dostanou jako poděkování sešit se všemi zveřejněnými recepty.

Těšíme se na vaše nápady!

Obrázekp

3 thoughts on “Bylinky v kuchyni

Napsat komentář: professional big papers Zrušit odpověď na komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *


šest − = 1